VARENR.: 2000

2 m Transportbånd

IDEEL TIL SMÅ, SMALLE ARBEJDSOMRÅDER

Bygget i aluminium og med en rustfri glideflade, kan de med fordel benyttes både på den professionelle og den private byggeplads.

Der er næsten ingen grænser for, hvad et SoRoTo® Transportbånd kan flytte for dig.

Sammenlignet med traditionelle transportbånd som har bælter af gummi, er vores lavet af PVC, som er et mere slidstærkt og let materiale, der kræver minimal vedligeholdelse. Vores PVC-bælter – med eller uden medbringere – klarer alle former for transportarbejde af fx byggeaffald, træflis, jord, sand, grus, beton etc.

- Og så er det let at vedligeholde. Hullerne i bundpladerne under PVC-bæltet køler både maskinen og bæltet ned. Derudover sørger de for, at maskinen renser sig selv under arbejdet.

På grund af den åbne aluminiumskonstruktion på vores transportbånd, har vi opnået en meget lav vægt på hele transportbåndet. Dvs. at et transportbånd på 2,0m kun vejer 45 kg og derfor let kan flyttes rundt til netop der, hvor der er behov for det.

Bredden på vores transportbånd gør dem ideelle til brug på smalle arbejdsområder, som fx kælderrum eller opgange i lejligheder hvor pladsen er trang. Vores 2,0 m transportbånd passer præcis til længden på de fleste trappeafsatser i danske trappeopgange.

Mangler du en reservedel?  Se tilbehør

 LEVERINGSTID PÅ TRANSPORTBÅND

 

  • Flyt 322 tons om dagen – og spar tid
  • Lav vægt – stor brudstyrke
  • Nem rengøring og vedligeholdelse
  • Handy
  • Leveres med transportundervogn og standard fødekasse

DOWNLOAD DATABLAD TIL TRANSPORTBÅND

Transportbånd 2 m
Bælte, bredde 34 cm
Hastighed 32 cm/sek
Højde 23 cm
Længde 200 cm
Max. hældning 30/45°
Motor 240 V
Output 0.50 kW
Ramme, bredde 48 cm
Vægt 45 kg