VARENR.: BA60R

BA60R Piskeris

BA 60R PISKERIS

Et BA60R piskeris er en del af vores FLOW-serie, og er udviklet til dig der mangler et lille piskeris til helt små blandinger af tyndtflydende materialer. Piskeriset med en estimeret blandekapacitet på 0-10 kg. blander hurtigt og effektivt dit materiale, og egner sig særligt godt til de små blandinger pga. sit propelformede design. Hver enkelt propel er vinklet nedadgående, hvilket trækker materialet fra toppen af blandehovedet og ned i spanden, uden at materialet ryger over kanten – en blandeproces der egner sig perfekt til tyndtflydende materiale. Piskeriset er en del af vores FLOW-serie pga. det propelformede design, og alle piskerisene i serien har dermed nogle lignende kvaliteter blot i forskellige volumener.  

Piskeriset kan tilsluttes boremaskine med borepatron, og derfor egner det sig bedst til små korte blandeopgaver, da en boremaskine ikke giver samme ergonomiske muligheder som et røreværk – fx optimalt greb med to hænder.

Hvad kan et BA60R piskeris bruges til?

Et BA60R er det mindste piskeris i hele vores sortiment, og er som nævnt ideelt til blanding af helt små volumener. Vi anbefaler at bruge et BA60R piskeris til tyndtflydende materiale som maling, lak, primere mv, eksempelvis hvis du ønsker at aktivere din maling inden brug, for at få en bedre dækkeevne af malingen, eller hvis du skal blande en lille bøtte lak. Piskerisets blandehoved har en diameter på 60mm, mens akslen har en længde på 390mm. Den runde aksel egner sig perfekt til montering i borepatron på boremaskine.

Tjek vores piskerishjul, hvis du ønsker mere information om vores BA60R eller et samlet overblik over alle vores piskeris.

  • Rund aksel
  • Længde: 390mm
  • Materiale: Maling, lak, primere, klæbemørtel, fyldstoffer, fliseklæber.
  • Estimeret blandekapacitet: 0-10 kg.
  • Strøm: Nedadgående.
Piskeris
Diameter 60 mm
Højde 390 mm
Vægt 0,14
Til borepatron,13 mm (B)/
M14-gevind (M14)
B