HARD WORKING SINCE 1986

SoRoTo® Maskiner blev etableret i 1986 og er en førende producent og leverandør af tvangsblandere og transportbånd. SoRoTo® sælger til udlejningsfirmaer og forhandlere i over 50 lande.

SOROTO® SÆTTER STANDARDEN

Den originale SoRoTo® Tvangsblander med det patenterede blandesystem har i mange år sat standarden for tvangsblandere på det europæiske marked.

Tendensen inden for europæisk byggeri går mod bedre arbejdsmiljø og større effektivitet og lønsomhed. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler produkter, som kan leve op til fremtidens krav.

Vi udvikler løbende vores produkter i samarbejde med vores kunder. Derfor er vi ofte først med nye konstruktioner og forbedringer; senest med SoRoTo® Dust Controller

MASKINER UDEN BØRNESYGDOMME

Hos SoRoTo® lægger vi vægt på, at kvaliteten er i top; at maskinerne er handy og samtidigt robuste.

Det tager knap tre år at udvikle en ny maskine, bl.a. fordi vi afprøver mange komponenter, inden vi finder de rigtige, som kan leve op til vores krav. Det er vigtigt, at de kan holde til de barske arbejdsbetingelser, som findes på en gængs byggeplads.

Alle nye SoRoTo® maskiner har været afprøvet hos udvalgte kunder i ca. et år, inden de frigives til salg - derved undgås diverse børnesygdomme.

KVALITET, EFFEKTIVITET & HOLDBARHED ER NØGLEORDENE

I alle afdelinger af virksomheden, i produktionen såvel som i det daglige administrative arbejde, holder vi kvalitet, effektivitet og holdbarhed for øje.

Fx er gearmotorerne i SoRoTo® Tvangsblanderne nøje udvalgt med henblik på maksimum effekt – minimum belastning af motor såvel som miljø. Gearmotoren i en SoRoTo® Tvangsblander er derfor både stærkere og holder længere end mange andre.

 

 

 

SoRoTo® fik ny CEO i december 2016.

Hans Terney Rasmussen har en lang karriere bag sig, som administrerende direktør for flere store virksomheder, bl.a. ABEO og ME-FA A/S, så vi er i trygge hænder.

Herudover er vi flyttet til nye, større lokaler i Glostrup, så produktion, lager og administration nu er samlet på et sted. Den fælles berøringsflade er større; arbejdsmiljøet forbedret – og dermed også kvaliteten af alle vores services.