HVAD BØR DU BLANDE I EN TVANGSBLANDER, EN TROMLEBLANDER OG MED ET RØREVÆRK?

Tænker du nogensinde over, hvad der er smartest at blande med? Er det mon en tromleblander, en tvangsblander - eller bare et røreværk?

Det er lidt af en blandemateriale-jungle derude!

SoRoTo® sælger alle 3 slags blandemaskiner. Vi sælger både tvangsblandere, tromleblandere og røreværk, og det er der selvfølgelig en årsag til: de er gode til forskellige ting.

Hos SoRoTo®, kunne vi rigtigt godt tænke os, at du får det bedste ud af dine maskiner OG dit blandemateriale, og derfor har vi lavet et skema, der tydeligt viser dig, hvilke produkter du med fordel kan blande i hvilke maskiner.

Røreværket er rigtigt godt til mindre mængder. Det kan godt klare tyktflydende produkter med det rigtige piskeris, men det er klart nemmere at blande tyndtflydende produkter med det delvist manuelle røreværk.

Se vores røreværk

Tromleblanderen blander ved hjælp af tyngdekraft og noget langsommere end tvangsblanderen. Den kan være udemærket til produkter, der ikke behøver være helt ensartet, og hvor samtlige molekyler ikke behøver være aktiveret, såsom råbeton til fundamenter og understøttet betondæk.

Se vores tromleblandere

Tvangsblanderen blander alt, hvad de andre blander - og mere til - hurtigere og uden håndkraft af nogen art. Den blander et jævnt, ensartet mix og anbefales derfor til Klasse A-byggeri.

HUSK: At bruge blandeskovle med gummi, når blander stenholdigt materiale i din tvangsblander!

Se vores tvangsblandere

I skemaet nedenfor har vi sat krydser ved de maskiner, det anbefales at bruge til de forskellige produkter. Download/udskriv evt. skemaet, så du altid har det lige ved hånden.