Lav det perfekte mix med SoRoTo piskeris

Siden 2005 har vores piskeris gjort murerarbejdet nemmere og mere effektivt

Lav det perfekte mix med SoRoTo piskeris

Godt byggearbejde starter med at blande dine materialer ordentligt. For at få de bedste resultater overhovedet muligt, skal du bruge det rigtige værktøj til dit materiale. SoRoTo byder på diverse piskeris, så du nemt og hurtigt kan tilpasse piskeriset til dit elektriske røreværk alt efter hvilket materiale du arbejder med, uanset om det er beton eller maling.

Siden 2005 har vores piskeris gjort murerarbejdet nemmere og mere effektivt. For at sikre at du finder det perfekte match, tilbyder vi fem unikke designs, der alle er nemme at bruge og garanterer høj performance.

1. Flow

Vores Flow kollektion er lavet til at blande små mængder tyndtflydende materiale, såsom maling. Blandevingerne sikrer effektiv blanding, og da de er vinklet nedad, flyver materialet ikke ud af baljen, så du undgår at spilde. Flow piskeris kan nemt bruges sammen med vores 850W elektriske røreværk, da røreværket er en perfekt afløser for en boremaskine, der sikrer forbedret ergonomi.

2. Turbo Flow

Vores Turbo Flow piskeris er en ekstrem udgave af Flow-kollektionen. Piskeriset har seks blandevinger, der blander stærkt og hurtigt, så du sparer værdifuld tid. Vingerne vender stadig nedad, så materialet trækkes ned mod bunden – perfekt til dig, der gerne vil blande to slags maling.

3. Twin 

Twin piskeris består af to forbundne blandevinger, der vender opad, og er dermed perfekte til tyndtflydende materialer med en lidt tykkere konsistens. Disse piskeris er udviklet til at arbejde med større mængder materiale end Flow og Turbo Flow-kollektionerne. Vores 1220W Elektriske røreværk passer godt i forhold til mængden og materialerne, der ofte blandes med Twin piskerisene.

4. Expert

Der er to piskeris i Expert-kollektionen (SA120 og SA120 negative), som er udviklet til at blande enten tyktflydende eller tyndtflydende materialer. Sørg for at vælge det rette piskeris, da deres unikke designs er som nat og dag. Begge piskeris kan håndtere store mængder materiale. Deres kegleformede design gør det nemt at nå materiale, der sidder fast på baljens sider, hvilket øger effektiviteten 15-20%.

Dette design er også mere ergonomisk end traditionelle piskeris, takket være det kegleformede design, da man kan holde en god arbejdsstilling og ikke behøver vride sig for at nå alle de områder i baljen, der ellers er svære at nå (da det kegleformede design følger baljens kanter). Dette mindsker rygbelastning og risikoen for skader. Expert piskeris kombineres ofte med vores 1300W Elektriske røreværk, da mængden og materialerne passer godt til den stærke motor.

5. Screw

Screw piskerisene byder på samme smart kegleformede design som Expert-kollektionen, så du kan arbejde hurtigere og føle dig bedre tilpas.

Det, der gør Screw-kollektionen til noget særligt, er at piskerisene kan lidt af det hele, da de kan klare en lang række opgaver samt tykt- og tyndtflydende materiale. Vi oplever dog de bedste resultater, når vi bruger Screw piskerisene til tyktflydende materialer såsom fliseklæber, puds og mørtel, takket være upstream blanderhovedet. Vores Screw piskeris bruges ofte sammen med vores H-Baljer, da materialet dermed piskes direkte i baljen og er klar til brug. Derudover sikrer baljens stærke materialer at baljen ikke går i stykker.


Drej hjulet – find det rigtige piskeris til din næste opgave

Uanset hvilken opgave du står overfor, kan du finde det rette værktøj i vores store udvalg af piskeris. Vi har designet et hjul, der hjælper dig med at finde det perfekte piskeris til dine behov. Start inderst i hjulet for at vælge om dit materiale er tyndtflydende, tyktflydende eller kompakt, og vælg derefter de specifikke materialer.

Før du ved det, blander du dine materialer helt perfekt, og alle dine opgaver bliver endnu nemmere. Og hvis du bruger vores piskeris med et SoRoTo røreværk, vil du opleve at det aldrig har været nemmere eller mere effektivt at blande.

Hvor meget materiale blander du?

De forskellige kollektioner har piskeris i flere størrelser alt efter hvor meget materiale, der skal blandes. I nedenstående oversigt kan du se kapaciteten for de forskellige piskeris:

Flow kollektionen – 0-15 kg
Turbo Flow kollektionen – 10-15 kg
Twin kollektionen – 5-25 kg
Expert kollektionen – 15-25 kg
Screw kollektionen – 5-35 kg 

Tak fordi du har læst vores opslag om piskeris – husk at læse opslaget: Hvad gør et elektrisk røreværk fantastisk?