Vores SoRoTo H-Balje er tilbage

Opnå den perfekte arbejdshøjde med SoRoTo H-Baljens innovative låsesystem.

Vores SoRoTo H-Balje er tilbage

Vores populære SoRoTo H-Balje er tilbage. Baljen blev udgivet for 15 år siden, men det er efterhånden længe siden den sidst var på markedet. Grundet efterspørgsel fra flere murere, der ville vide hvornår de kan købe H-Baljen igen, har vi valgt at sætte den tilbage på hylderne.

Læs videre for at finde ud af hvorfor vores kunder mener at vores H-Balje er bedre end de tilgængelige alternativer.

Sådan bruger du H-Baljen

H-Baljen har en minimum kapacitet på 150 kg. Ligesom andre baljer, kan H-Baljerne stables, men det, der gør dem til noget helt særligt, er at baljerne kan kombineres og låses sammen.

Med sin højde på 29 cm, er vores balje en af de laveste på markedet. Så når mureren starter med at lægge fliser nederst på en mur, skal de kun bruge én balje. Eftersom de bevæger sig opad, kan de tilføje en ekstra balje og låse dem sammen, så baljerne har den perfekte højde (56 cm) og dermed altid er nemme at bruge.

H-Baljerne kan stables! De er ikke pladskrævende, og passer perfekt i en kassevogn.

SoRoTo låsemekanisme

Baljerne bliver stærkere, når du låser dem sammen, og de kan dermed klare tungere læs! H-Baljen kan holde på op til 55 liter. Låsemekanismen gør at du sagtens kan hælde ny blandet beton (fra en SoRoTo Forced Action blander) i baljen med en trillebør, da H-Baljen ikke vælter, så du undgår at spilde materiale.

H-Balje murstenspladen

SoRoTo murstenspladen er et ekstraprodukt udviklet til at agere læssebænk i forbindelse med H-Baljerne. Murstenspladen er monteret mellem 2x2 låste H-Baljer, og kan løfte murstenene op i en ergonomisk højde. Derudover kan murstenpladen bruges som en arbejdsbænk til yderligere værktøjer. Den er udstyret med tre forskellige afstandsindstillinger, så du altid har den perfekte arbejdsafstand mellem dine H-Baljer.

H-Baljen har et ergonomisk design

Murere er nødt til at passe på deres kroppe, når de arbejder på byggepladser dag ud og dag ind. Med tiden kan gentaget belastning af ryggen, armene og benene nemlig medføre skader. Derfor er det vigtigt at sikre at alle dine værktøjer og alt dit udstyr er optimeret, så de sikrer en ergonomisk arbejdsstilling.

Mureres sundhed er vores prioritet, så ligesom alle vores andre produkter, har vores H-Baljer et ergonomisk design. De ergonomiske håndtag er behagelige at holde på, og gør det nemt at bære baljerne. Samtidigt sikrer muligheden for at kombinere og låse baljerne sammen en god arbejdshøjde, hvilket gør at du undgår rygbelastning og dermed kan arbejde i sikkerhed.

Vores H-Balje er bæredygtig

Mange af de produkter vi bruger i hverdagen, er udviklet til engangsbrug. For at ændre på denne mentalitet, der er meget skadelig for miljøet, er vores H-Baljer designet med holdbarhed for øje. Med design og materialer i høj kvalitet, holder denne balje i mange år, og reducerer dermed ressourcespild. 

Gennem samtaler med murere gennem årene, har vi fundet ud af at mange bruger 13–17 baljer om året. Ved at skifte til den holdbare SoRoTo H-Balje, ender du med at bruge mange færre. Ikke nok med at det gør en positiv forskel for miljøet, så hjælper det også på budgettet.